Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kapribogyónak milyen az...

A kapribogyónak milyen az íze, és mihez lehet használni?

Figyelt kérdés

2014. febr. 9. 22:27
 1/5 Béla211 ***** válasza:
100%
Sós érdekes erő teljes íze van. Nehéz definiálni az ízét.Magában szerintem nem is jó.Tészta salátába szoktam használni. Meg van egy tonhalas paradicsomos szósz receptem.Meg sült karfiolhoz szoktam hozzá keverni.
2014. febr. 10. 03:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ilyen sós ecetes lében van ezért ilyen ízű! Hasonlít egy kicsit a savanyú uborkához.

Finom! Én nagyon szeretem! Csakúgy magában is szoktam enni!

Sokféle felhasználási módja van!

Pizzára, salátába, szendvicsbe, tészta ételhez, húsokhoz, halakhoz, krémbe, stb.

Itt vannak receptek hozzá: [link]

2014. febr. 10. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

eröteljes ,íze van kicsit olyan is minha citromos lenne.

halakhoz ,mártásokhoz ,olyan sültekhez használják mint pl a bárány ,vagy marha .

2014. febr. 10. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Kapri íze van, ezt se tudtad?
2014. febr. 21. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
36%
A Lidl áruház minek nyomatja ezt? Hogy a Tatabányai munkanélküliek, akik 500 forinttal mennek el vásárolni tudjanak venni valamit amit rákenhetnek a több kiló nemrég kifogott vöröstonhaljukra??
2015. márc. 6. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!