A kapribogyónak milyen az íze, és mihez lehet használni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 22:27
1/5 Béla211 válasza:
Sós érdekes erő teljes íze van. Nehéz definiálni az ízét.Magában szerintem nem is jó.Tészta salátába szoktam használni. Meg van egy tonhalas paradicsomos szósz receptem.Meg sült karfiolhoz szoktam hozzá keverni.
2/5 anonim válasza:
Mivel ilyen sós ecetes lében van ezért ilyen ízű! Hasonlít egy kicsit a savanyú uborkához.
Finom! Én nagyon szeretem! Csakúgy magában is szoktam enni!
Sokféle felhasználási módja van!
Pizzára, salátába, szendvicsbe, tészta ételhez, húsokhoz, halakhoz, krémbe, stb.
Itt vannak receptek hozzá: [link]
3/5 anonim válasza:
eröteljes ,íze van kicsit olyan is minha citromos lenne.
halakhoz ,mártásokhoz ,olyan sültekhez használják mint pl a bárány ,vagy marha .
5/5 anonim válasza:
A Lidl áruház minek nyomatja ezt? Hogy a Tatabányai munkanélküliek, akik 500 forinttal mennek el vásárolni tudjanak venni valamit amit rákenhetnek a több kiló nemrég kifogott vöröstonhaljukra??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!