Szerintetek nem egyhangú az olasz konyha?
Figyelt kérdés
Spagetti, makaróni, masni, cannelloni, ravioli, tortellini, lasagne... tészták, bolognai vagy carbonara szósszal/raguval , mind szinte ugyanarra a kaptafára készülnek.
A pizzával ugyanaz a helyzet, ugyan sokféle feltét kerülhet rá, mégis elég hasonló az ízviláguk, hisz ugyanaz a nem túlságosan variálható pizzatészta az alap, amin mindig paradicsomszósz alap (esetleg tejföl-besamel alap) és sajt van , meg még 1-2 változó összetevő.
2013. jún. 30. 10:49
21/23 TappancsMancs ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Meg nem arról volt szó, hogy van e és mennyi a különbség a tészta feltétek között. Hanem hogy heti 5x tészta az bármivel is de akkor is heti 5x tészta.
22/23 TappancsMancs ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
*krumpli rizs kenyér és rizs is
a vége tészta :)
23/23 TappancsMancs ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szal kérdező veled értek egyet, állandóan tészta az egyhangú, bár ha pizza és főtt tészta vegyesen az már azért jobb. Én mondjuk a főtt tésztát nem tudnám minden nap enni, pizzát már inkább. :) Van szerintem is különbség e téren a nemzetek konyhái között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!