Van valaki, aki szerint a magyar konyha jobb, mint az olasz?
Na figyelj ide!
Ha már olasz nemzetiségű a barátod,nem magyart választottál,akkor az a minimum,hogy egymás kultúráját és szokásait,nemzeti értékeit tiszteletben tartjuk.
Ő olasz persze,hogy olasz ízeket szeret.Te magyar vagy persze,hogy a jó csípős,fűszeres,magyar ízeket szereted.
Mit kell ezen veszekedni?
Vagy miért nem választottál magadnak magyar pasit?
Úgyhogy tartsd tiszteletben a másik ízlését,és próbáljatok meg úgy főzni,hogy egyszer az ő kívánsága teljesüljön,egyszer a tiéd.
Első vagyok!
Amúgy igen a magyar konyha 100-szor jobb mint az olasz,vagy görög,vagy bármelyik.Mert a világon mi használunk egyedül igazi pirospaprikát,ízletesen főzünk,fűszeresen és kiadósan.
Az ismert, amit olcsón lehet nagy tömegben fözni - meg mivel különösen nyugaton divat Olaszországban nyaralni, ezért az a "nyaraló kaja", ezért is eszik szivesen.
Egyebként 50-100 éve még az olasz kajákat mindenhol olcsó, szegény kajáknak tartották, amit otthon gyorsan esznek, ha nincs idö rendeset förni, de vendéget ilyennel várni olyan lett volna, minha most kelkáposztafözelékkel vendégelnél meg valakit.
Az olasz és a magyar ételek is izesek (különösen, ha aki késziti, az tud is fözni és nem csak zacskókat meg prorkat önt össze), de mát az izviláguk.
Nálatok a legjobb lenne, ha nem veszekednétek ezen, hanem kompromisszumot kötnétek, és felváltva föznétek mindkét fajtát. Egyébként a CSAK MAGYAR hagyományos kaja minden csak nem túl egészséges, éppen a túl sok zsir használata miatt.
Miért jön ide a sok külföldi zabálni?
mert itt eszik jó laktató kajákat amit otthon nem kap meg
Magyart jobban szeretem,nem vagyok oda a paradicsomos dolgokert.
De a tiramisu verhetetlen,na meg a pizza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!