Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Van valaki, aki szerint a...

Van valaki, aki szerint a magyar konyha jobb, mint az olasz?

Figyelt kérdés
A baratom olasz, es rengeteget veszekszunk azon, kinek a konyhaja jobb.Szerinte nem veletlen, hogy az ovek van mindenutt a vilagon, ez azt jelenti, hogy az a jobb, de sztem csak azert lehet mindenhol megtalalni, mert egyszeru elkesziteni az eteleket.En nemszeretem az olasz konyhat, nekem hianyzik a zsir, a paprika, a jo laktato kajak.Van valaki, akinek ugyanez az allaspontja?
2010. jan. 7. 11:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Itt Németországban alig van, aki szereti a magyar kajákat, még megenni sem eszik szivesen, mert "borzasztó zsíros, mindennek ugyanolyan ize van a paprikától egyébként meg túlfüszerezett, és kinézetre is gusztustalan".

Szóval azért nem kell annyira odalenni, az, hogy sokan csak atz ismerik, még nem jelenti, hogy tényleg jó is.

2010. okt. 21. 07:30
 12/13 A kérdező kommentje:
En nem csak azt ismerem, mert eleg sok helyen voltam mar, es mindenhol ettem jo kajakat, de nekem a magyar a legjobb.Nemetorszagban meg nem voltam, es azt hittem, hogy ott hasonlo a konyha a mienkhez...
2010. okt. 21. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

Egyértelműen az olasz a jobb .

Magyar is jó, na de ez hogy mindenbe pirospaprika meg erős pista meg stb... Ja meg ketchup..pizzára ....:D kész . meg milánói makaróni gumiból készült trappistával meg rossz ketchuppal te jó ég na ezt is csak a magyarok tudják , olaszoknál felpofoznának ha odamennél, hogy te milánói makarónit vagy bolognai spagettit akarsz enni ugyanis ezek nem léteznek csak a magyarok fejében .

Meg ez a laktató, zsíros , erős de jó , aztán rohangálnak a gyógyszertárba szódabikarbónáért meg rennie-ért mert olyan gyomorsavuk van, hogy nem bírnak élni vele. Na ennyit a magyar konyháról ..

2016. okt. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!