A francia, az olasz vagy a spanyol konyha a változatosabb?
LOL: Jól mellényúltál, nem okoskodni kéne járni a gyakorira. Unokatestvéreim, barátaim élnek évek, évtizedek óta Olaszországban, nem te fogod nekem megtanítani, hogy milyen az a világhíres olasz konyha. Egy-han-gú.
Arról nem beszélve, hogy közelébe sem megy bonyolultságban a franciának. Dehát Magyarországon még mindig nagyon menő dolog az olasz konyha éltetése..
Te meg ha valamennyire is foglalkoztál volna a külföldi, ebben az esetben a francia konyhával, akkor tudnád, hogy az olasznál sokkal sokoldalúbb az ételeik elkészítése, mint ahogy te egyáltalán el tudod képzelni.
Képzelődj csak tovább.
Mivel a párom olasz, ott is élünk, azért csak van valami fogalmam az olasz konyháról.
Aki szerint pasta meg pizza, annak fogalma sincs róla.
Azért "ott", mert az "itt" a fórumra vonatkozik szerintem, ami Magyarországon van.
Ha olaszországi fórumba írok, akkor O-ban van az "itt" és máshol az "ott".
A többi része meg a válaszodnak csak kötözködés, azzal nem érdemes foglalkozni. Ha neked CSAK azok a válaszok felelnek meg, amelyek a te véleményeddel egyeznek, akkor nem érdemes feltenni ilyen kérdést.
Kicsit megint eltévedtél, nem én tettem fel a kérdést.
Az meg vicces, hogy miután belebuktál a dologba, azzal a kamuérvvel védekezel, hogy nem bírom elfogadni a véleményed. Nevetséges. Egyértelmű, hogy nincs közöd az olasz konyhához... mondjuk a franciához se.
Ha nem is te tetted fel a kérdést, de te veszekszel mindenkivel, akinek más a véleménye, minta tiéd.
Mellesleg gondolom, te vagy a jóisten, hogy tudod azt, hogy milyen konyháról mennyit tudok, meg egyáltalán mit tudok és nem tudok fözni! Mert egyébként semmi alapod sincs arra, hogy ilyeneket állíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!