Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Latin pasik? Vélemények? (többi lent)
Sziasztok!
Elsősorban lányoktól kérdezem. Nektek is bejönnek a latinos pasik?
Főként gondolok például a spanyolokra, latin-amerikaiakra, portugálokra, esetleg franciákra, olaszokra. Szóval azok a latin temperamentumú, "latin szerető" típusok bejönnek nektek? Esetleg volt már tapasztalatotok velük?
És még egy kérdés..... Magyarországon lehet találni ilyen típusú srácokat valahol? Vannak olyan pasik, akik onnan esetleg bevándoroltak ide, vagy itt telepedtek le? Ha igen, akkor merre lehetnek? :)
Légyszíves normális választ adjatok! Köszönöm!
Sziasztok!
Normális válaszokat kértem. Arra voltam kíváncsi, hogy van-e még itt rajtam kívül, akinek bejönnek a latinos pasik. És hogy esetleg Magyarországon is ismernek-e, élnek-e itt.
És csak úgy mondom, hogy a romák nem latin vérmérsékletűek. És nem vagyok kíváncsi a rasszizmusra sem. Direkt leírtam, hogy kikre gondolok. (spanyol, latin-amerikai, portugál/ francia, olasz) Kb. őket szokták így emlegetni.
#5-ös, abszolút egyetértek veled! Ezért is írtam az első két válasz után, hogy nem a rasszizmusra voltam kíváncsi.
Úgyhogy tényleg kérek mindenkit, hogy a kérdésemre válaszoljon! :)
Nanáá:P
Ők a "kedvenceim",mit meg nem adnék egy latin pasiért:))
#9-es, de igen. :D Ugyanúgy latin nyelvcsalád, latin temperamentum. :)
De amúgy egyetértek, nekem is nagyon bejönnek.
Köszi az eddigi válaszokat! De azért kíváncsi vagyok a többi véleményre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!