Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Latin pasik? Vélemények?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Latin pasik? Vélemények? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban lányoktól kérdezem. Nektek is bejönnek a latinos pasik?

Főként gondolok például a spanyolokra, latin-amerikaiakra, portugálokra, esetleg franciákra, olaszokra. Szóval azok a latin temperamentumú, "latin szerető" típusok bejönnek nektek? Esetleg volt már tapasztalatotok velük?

És még egy kérdés..... Magyarországon lehet találni ilyen típusú srácokat valahol? Vannak olyan pasik, akik onnan esetleg bevándoroltak ide, vagy itt telepedtek le? Ha igen, akkor merre lehetnek? :)

Légyszíves normális választ adjatok! Köszönöm!

Sziasztok!

2012. okt. 13. 18:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenekre gondolsz mint enriké igleziláziáz ánthónió bándérász meg márió lopéz? :D

Az ilyen latin szeretők voltak egy időbe nagyon az etalonok de én úgy vettem észre ,hogy mára már alábbhagyott ez a hullám is. Sőt már valahogy egyszer talán szóba is került talán pont itt és még le is hordtak ,hogy merek olyat állítani ,hogy a nőknek általánosságba ez tetszik...

2012. okt. 15. 22:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Tyű, ha ők latinok, akkor inkább passzolok! A franciák rusnyák! :)
2012. okt. 15. 22:18
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem kifejezetten azt kérdeztem, hogy a franciák bejönnek-e. :P Csak általánosságban a latinos pasik. (És a latinos pasik olyan nemzetiségűek, mint amiket leírtam.)

Köszi az eddigi válaszokat!

2012. okt. 16. 15:44
 14/23 Alberto válasza:
95%

Néha akad! :D Pl Én is latin-amerikai srác vagyok (apai részről) És szerencsére jól sikerültem... ne add fel, csak ne csak nézz hanem láss is! :)

adios

2012. okt. 17. 13:10
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Spanyolok, prtugálok: bejönnek

franciák: olaszok: utálom őket /gyerekemnek is ellenezni fogom/

2012. okt. 24. 15:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Úúúú az olasz pasik... :P Szívesen megismernék egyet. :)
2012. okt. 24. 15:54
 17/23 anonim válasza:
100%
Olasz pasik a LEGJOBBAK!!!!!!Imádnám!!!!! :)
2012. nov. 23. 16:18
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
nekem is bejönnek (de az nem azt jelenti, hogy a magyarok nem), szóval bármit megtennék egy spanyol/latin-amerikai (latinamericano:P) pasiért, mert nem csak hogy szépek,de még nyelvtanulás céljából is jó lenne, mert imádom a spanyolt.:)
2012. dec. 25. 19:21
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Spanyol a barátom, de nem az a tipikus latin lover... Náluk sem mindenki az a fulltemperamentum, ott is gondolom délebbre kell menni ő pedig északról van... :D
2013. jan. 31. 20:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nekem is spanyol szeretőm van, és állítom, hogy amit a latin temperamentumról beszélnek minden igaz! :)) 48 éves pasi, de 3 órás egy "menet", a végén már vinnyogok, hogy hagyja abba! :)) Az már csak a hab tetején a cseresznye, hogy 21 cm-es farka van! :))
2013. ápr. 14. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!