Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ettél már/ennél kutyát vagy...

Ettél már/ennél kutyát vagy macskát?

Figyelt kérdés
Pár ismerősömnek mondtam, hogy én kipróbálnám, ők meg undorodva fújoltak. De hát a (kelet-)ázsiaiak se azt az állatot eszik meg, amit kedvencként tartanak, hanem olyat, amihez nem kötődnek érzelmileg. Ezért gondoltam, hogy semmi rossz nincs abban, ha én szívesen megkóstolnám őket egyszer.
2009. júl. 29. 09:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én nem enném meg, de elárulom h a kínaiak eszik főleg a kutyát, és ők megeszik az EMBERI magzatot is. az elvetélt anuykák magzatjait kibelezik, és úgy ahogy van belefőzik levesbe... persze ez nem túl elterjedt az ára miatt, de akkor ezek szerint te ezt is megennéd ha megtehetnéd?
2009. aug. 3. 22:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem, természetesen nem. Csak a kutyára meg macskára voltam kíváncsi.
2009. aug. 4. 13:08
 13/20 anonim ***** válasza:

én kutyát azért nem ennék soha mert a kutya a kedvenc állatom, és a saját kutyámat látva, hogy milyen aranyos, kedves, hűséges, nem tudnám megenni a kutyahúst.

a macskahúst azért nem enném meg mert még élve is undorító állatnak találom. egyszerűen nem szeretem a macskákat még nézni se, meg megsimogatni se. nemhogy megegyem... kifordulna a gyomrom xD

itt elöttem írta valaki hogy a magzatot is megeszik... láttam ilyen képet ahol a magzat bele volt főzve a levesbe, és nem tartom embernek azt aki abból enne.

legalább a saját fajtánkat ne együk meg, szakadjunk el a kannibalizmustól

2009. aug. 5. 19:52
 14/20 anonim ***** válasza:
én a száraz macska tápot ettem kicsinek:D azt hittem hogy ha meg eszem, macska leszek.. nem jött össze..:D
2009. aug. 18. 00:37
 15/20 anonim ***** válasza:
jaj félreolvastam a kérdést:d bocsi:D
2009. aug. 18. 00:38
 16/20 anonim ***** válasza:
39%
Júúúj XD úgy pucolják mint a csirkét XDD... én sztem a kutyát megkóstolnám de a cicát nem
2009. aug. 18. 01:56
 17/20 anonim ***** válasza:

szerintem is tök undi..:S fúúúj:D

szegény mimikém..:D

2009. aug. 18. 09:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Soha az életben nem ennék. A húsoknál nem mindent eszem, nálam csak a csirke, hal, pulyka, marha, disznó, kacsa, tengeri herkentyűk jöhetnek szóba, más nem. Másban nem vagyok válogatós, rengeteg szokatlan zöldséget, növényt, sajtot ettem már.
2009. szept. 22. 16:29
 19/20 anonim válasza:
40%
Mennyi beteg ember van, jézusom...
2009. nov. 8. 03:41
 20/20 anonim válasza:
35%
AZ EMBER NEM ESZI MEG A BARÁTAIT! IDIÓTÁK! Egyetek szart is, csak szépen legyen tálalva! Az hogy a barom sárgák megeszik, az az ő kultúrájuk része (már ha ez kultúra), de ne kövessük már az elmebetegséget! (és lovat sem ennék soha, az is ebbe a kategóriába tartozik az én értékrendembe)
2010. júl. 3. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!