Hogyan lehet megtanítani a kutyát, hogy ne bántsa a macskát?
Szerinted miért ne dobjanak a gázolajba égő gyufát?
hát ezért.
Ez minden kutyával együtt születik.
Nem lehet róla leszoktatni mert egyszerűen a génjeiben van.
Amugy meg sztem köztudott hogy a kutya mindig bántja a macskát
Meg lehet rá tanítani dícsérettel és tiltással.
Ha a közelben van a macska, adj a kutyádnak feladatot, hogy ne a macska kösse le a figyelmét. Ezt pedig bőven jutalmazod.
Ha pedig olyan a szituáció, mikor kergetné a macskát, azt kőkeményen bünteted. Ennyi az egész. Az én kutyámnak egy hét kellett ehhez, úgyhogy nem lehetetlen.
Részleteznéd a helyzeted?
Ki volt előbb, a kutya vagy a macska?
Mennyi idős a kutyád?
Konkrétan mit jelent a bántás?
Először is köszönöm annak a pár embernek, akik vették a fáradtságot és a kérdésre válaszoltak.
..
A kerdezonek:
A kutya már régóta egy adott helyen él és most akarunk odavinni két kisebb cicát. Annyira már nem kicsik. A kutya egy tacskó, de már vagy 3 éves és régen is éltek vele macskák. Most viszont zavarja őket. Nagyjából ennyi.
És az én véleményem, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen...
Az idióták meg kerüljenek és egyébként sem a kérdésemre válaszoltak.
Kedves kérdés írója!
két diplomámra le merném fogadni, hogy egyáltalán nem közöltél semmi olyat amivel bármit is tudtunk volna kezdeni.
Csak, hogy kiélezzem egy picit a viszont, nem írtál semmi konkrétat, a többség meg úgy egyszerűen, amivel tisztában van, arról írt! te pedig minket le hümmögtél!!!
Most itt a legvégén közölsz mindent, amit a legelején kellett volna! Arcátlanság.
Neved sehol, és privátként hiszel abban, hogy így bármit megoldasz, pár véleményező lehúzásával.
Beteg vagy te is és az egód is. Buta kiscica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!