Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ettél már/ennél kutyát vagy...

Ettél már/ennél kutyát vagy macskát?

Figyelt kérdés
Pár ismerősömnek mondtam, hogy én kipróbálnám, ők meg undorodva fújoltak. De hát a (kelet-)ázsiaiak se azt az állatot eszik meg, amit kedvencként tartanak, hanem olyat, amihez nem kötődnek érzelmileg. Ezért gondoltam, hogy semmi rossz nincs abban, ha én szívesen megkóstolnám őket egyszer.
2009. júl. 29. 09:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
44%
Még nem ettem, de ha lenne rá lehetőség, hogy profi módon elkészítve megkóstoljam, mindenképpen élnék vele. Itt nálunk furán nézik az ilyent, de ez ugyanaz, mint hogy pl Indiában fejbecsapnak, ha marhapörköltet szeretnél enni.
2009. júl. 29. 09:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ettem még, és nem is ennék.

Ha elém raknának egy húsételt, megkóstolnám és ízlene, akkor szívesen ennék még (de ha megtudom hogy kutya vagy macska hús akkor nem!)

[link]

Nézd meg hogy készül a kutya... Biztos hogy így is megkóstolnád?

2009. júl. 29. 09:56
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
Kutyát már ettem. A kutyát agyonverik, mert az adrenalintól porhanyós lesz a húsa.
2009. júl. 29. 10:07
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
9:56-osnak: Miért? A disznó-, csirke-, vagy marhahús hogy lesz konyhakész? Azoknak az állatoknak is el kellett vágni a torkát, úgyhogy erre ne hivatkozz!
2009. júl. 29. 10:14
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
nem ettem és nem is ennék. alapból nem eszek meg semmit, aminek bundája/sok szőre van(nyúl, birka), úgyhogy kiesik a házikedvenc is. számomra a kutya/macska nem kaja, a saját kutyám a család része, úgyhogy a többire is így tekintek.
2009. júl. 29. 10:28
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a kutya/macska nem étel, hanem háziállat, sőt a kutya szinte testvér. Soha nem ennék önszántamból egyikből sem.
2009. júl. 29. 10:32
 7/20 anonim ***** válasza:

10:14-es!

Nem erre hivatkoztam, csak mutattam, és kíváncsi vagyok hogy a kérdező így is megkóstolná-e.

Ne érts félre!

2009. júl. 29. 10:38
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Persze, én sem enném meg a saját kutyámat pl., ezért írtam is, hogy olyan állatra gondolok, akit csak konyhakészen láttam és nem kötődök hozzá érzelmileg. Azt pedig nagyon sajnálom, hogy néhol így dolgozzák fel őket (agyonverik), de a nyulat vagy a csirkét se hiszem, hogy állatbarátabb módon ölnék le.

2009. júl. 29. 12:55
 9/20 anonim ***** válasza:
53%
Én megkóstolnám minden további nélkül. Nem vagyok egy válogatós fajta. Lókolbászt rendszeresen fogyasztok, pedig már erre is sokan felhorkannak.
2009. júl. 30. 00:55
 10/20 anonim ***** válasza:
én inkább éhenhalnék
2009. aug. 2. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!