Tudtok olyan népeket akik gusztustalan dolgokat esznek meg? (Pl. : giliszták, csigák ilyesmi)
A horvatok kutyat, a franciak csigat, a kinaiak minden tucskot bogarat, a magyarok meg pacalt, hagymast vert, kakaktokeporkoltet, veloomletett es meg sorolhatnam.A gusztustalansag hagyomany kerdese es relativ.:) aki meg az egyik valaszolonak irt, h biztos zsido elarulom a muszlimok sem eszik es mellekesen en is mar egy jo ideje szamuztem az etrendembol, pedig nem vagyok se zsido, se muszlima.:)egyszeruen egeszsegtelen es koszos allat.pfujjjj akkor mar inkabb tucsok.
Jah es sokaig undoritonak tartottam a tatarbifszteket es szusit , azota mindketto az egyik kedvencem lett':P
Tudjátok mi a legundorítóbb?
A Balut. Fülöp-sziget tradicionális étele, de az borzasztó undorító.
Akit érdekel mi is az, az rákeres a netre, de tényleg csak erős gyomrúaknak! Jó a gyomrom, de amikor néztem hogy mit is esznek, a hányinger kerülgetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!