Szerintetek melyik a jobb:a kínai vagy az olasz kaja?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 17:16
1/25 anonim válasza:
Én az olaszra szavazok, de igazából a kínait olyan nagyon nem ismerem, csak néhány ételt. Olaszból többet tudok.
2/25 anonim válasza:
Mindkettőt ugyanúgy imádom! :D Nem nagyon lehet őket összehasonlítani, annyira más a kettő... :S
3/25 anonim válasza:
Olasz, undorodom néha a kínaiak mit meg nem esznek.
4/25 anonim válasza:
Sztem az olasz, a kína pici nyers, habár ott is van egy nagyon finom kaja tészta bambusszal és csirke hússal.
5/25 anonim válasza:
Irtó más a kettő, mikor milyen hangulatom van. A pizza minden helyzetben jó tud lenni:) a valódi olasz lasagane-tól is elolvadok, hmm. De a kínai minden felé 'ragacsos' borítású csirkét is szeretem, csak abból már kevés is marhára telít:)
6/25 anonim válasza:
Nekem csak az olasz. A kínaiban van valami amitől rosszul leszek, de amúgy az íze nem lenne rossz.
7/25 tetro válasza:
ragacsos kínai? :D a kifőzde kínai az annyira kínai, mint amennyire olasz a kolbászosbaconos pizza :D
8/25 anonim válasza:
OLASZ!
Undorító számomra a kínai kaja..
9/25 anonim válasza:
Kínai, ráadásul az egzotikusabb is.
10/25 anonim válasza:
Olasz
Tutti, avanti Benito Mussolini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!