Miben jobb Németország, és a Német nyelv mint az Olasz?
Európa legerősebb gazdasága.
Sok áruház :D
Bajor parasztházak
Leberkäse
Segítőkészek ( szerintem:)
A nyelv:
Szép :D
Kifejező
Nehéz nyelvtan ( ez negatívum szerintem ):
OLASZOKnál nagy a korrupció, nagyon hangoskodók, néha szemtelenek, a városaik túlzsúfoltak, szemetesek- lásd pl a nápolyi szemétbotrányt,
gazdaságilag a PIGS országok közé tartozik- európában ezek a gazdaságok teljesítettek a legrosszabbul a Válság alatt
+ ott van az elnökük, Berlusconi- nála faragatlanabb és modortalanabb politikust életemben nem láttam- rengeteg eset volt erre: pl megváratta a német kancellárt, és annyira ordítozott az angliai G8 csúcstalálkozón, hogy leb*szta az angol királynő :)
NÉMETEKkorrektek, becsületesek,
a nyelvükről: a múltban Európa másik felében ez volt a lingua franca,
és van Cobra 11 és Merkel asszony :)
Németország tiszta, többségében rendes, tisztelettudó emberek lakják, Olaszország koszos, és bunkók az emberek.
Németország Európa legnagyobb gazdasága, így az emberek ott jobban is élnek. A német nyelv sokkal kifejezőbb, és a német irodalom sokkal gazgagabb, mint az olasz.:)
Olaszok maffiózók, elnökük egy szemét, és a leggyengébb "közeéphatalmak" egyike
NÉmetországban az emberek normálisak, a gazdasága fejlett, Európa legfejlettebb országa, és egy másodperc alatt megszállhatná olaszországot úgy, hogy még a nyelve is eltűnne.
Az olasz nyelv jól hangzik, de a német meg a férfiaknak való, azt keményebb, erőteljesebb, hatósosabb, és az olaszok melegek (minden szempontból), a németeknél meg az idő is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!