Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi a titka a kínai éttermeknek...

Mi a titka a kínai éttermeknek, hogy olyan omlós és puha a csirkehús?

Figyelt kérdés
nekem otthon sosem lesz olyan, mindig száraz lesz.
2011. márc. 6. 15:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A csirke csak akkor lesz szívós, ha túlsütik és taplóvá szárítják.A csirkemell percek alatt elkészül, nem kell sütögetni sokáig.2-3 perc egyik oldal, fordítás után 1-2 perc és kész.
2011. márc. 6. 23:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
A Tv Paprikán volt egy műsor,azt mondta a csaj,hogy kukoricalisztet szórnak a csirkée,attól lesz minden étteremben olyan omlós.Csak rászórta a darabolt csirkére,összeforgatta,és kész.
2011. márc. 7. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
A vietnamiaktol hallottam, hogy pacoljak a hust narancsleben, de ananaszleben is ugyanugy lehet.
2011. márc. 7. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim válasza:

Wazze egy ketten olyan stilusba beszéltek, hogy mucsajpuszta ahhoz képest az Andrássy kastély.



Nem, nem csirke. Hanem a barátnőd. Azt sütik meg ....

2011. márc. 8. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!