Mi a titka a kínai éttermeknek, hogy olyan omlós és puha a csirkehús?
Figyelt kérdés
nekem otthon sosem lesz olyan, mindig száraz lesz.2011. márc. 6. 15:34
11/14 anonim válasza:
A csirke csak akkor lesz szívós, ha túlsütik és taplóvá szárítják.A csirkemell percek alatt elkészül, nem kell sütögetni sokáig.2-3 perc egyik oldal, fordítás után 1-2 perc és kész.
12/14 anonim válasza:
A Tv Paprikán volt egy műsor,azt mondta a csaj,hogy kukoricalisztet szórnak a csirkée,attól lesz minden étteremben olyan omlós.Csak rászórta a darabolt csirkére,összeforgatta,és kész.
13/14 anonim válasza:
A vietnamiaktol hallottam, hogy pacoljak a hust narancsleben, de ananaszleben is ugyanugy lehet.
14/14 anonim válasza:
Wazze egy ketten olyan stilusba beszéltek, hogy mucsajpuszta ahhoz képest az Andrássy kastély.
Nem, nem csirke. Hanem a barátnőd. Azt sütik meg ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!