Kinek volt szerencséje dolmát enni?
Figyelt kérdés
Mi volt a benyomása.
Az eredeti dolma szőlőlevéllel készül, abba csavarnak bele főtt rizst és darált hús. Hasonlónak néz ki, mint a töltött káposzta.
aug. 3. 21:12
1/10 anonim válasza:
Cipruson ettem, cyprus dolmades volt a neve. Nekem nagyon ízlett. 🙂
2/10 anonim válasza:
Szüleim imádják. Volt hogy anyum házilag csinálta. Ha nincs szőlőlevél akkor karalábé levélbe csavarja.
3/10 anonim válasza:
Alföldön ettem kb húsz évvel ezelőtt,nem volt nagy durranás.
4/10 anonim válasza:
Hú, undorító! Ízetlen, es az a kevés íze ami van, hányinger!
Svedországban ezzel kínozzák a népet, az arabok hozták be, az arab recept szerinti dolma, ra is öntenek valami barna szószt! Undorító!
Svedek szerint ez a töltött kaposzta, ők csak ezt a formáját látták!
Ne kívánd magadnak! Csömör herpesz étel!
5/10 A kérdező kommentje:
Svédországban eredeti dolma? Ami nem is svéd étel. Ez úgy hangzik, mintha a nagyáruházas mélyfagyasztott pizzát eredeti pizzának neveznénk.
aug. 5. 08:39
6/10 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy eredeti, hanem, hogy undorító, főtt rongy ízű!
7/10 anonim válasza:
Nagymamám csinált ilyet régen. Szőlőlevélbe töltött rizses, borsos, darálthúsos cuccot. Töltikének hívták mifelénk. Én gyerekként nem szerettem, azóta meg nem ettem.
8/10 anonim válasza:
7 es, amit a nagymamád készített biztos nem volt rossz! En ezt az arab kutyulmányt mondom
9/10 anonim válasza:
8-as. Biztos nem lehetett rossz, de ugye gyerekként más az ember ízlése.
10/10 anonim válasza:
Nekem.Törökországban éltem 2 évig.Szerintem finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!