Leszoktam a cigiről, az alkoholról és a szerencsejátékról, de a kávéról sehogy sem tudok. Akinek sikerült az hogy csinálta?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 13:41
1/12 anonim válasza:
Miért szeretnél leszokni a kávéról? Mértékkel az egészséges!
2/12 A kérdező kommentje:
Mert rossz hatással van rám kb. mint a cigi vagy alkohol, csak függőséget szereztem és szeretném letenni. Próbáltam 2 hétig kávé nélkül de minden pillanatban csak a kávéra tudtam gondolni.
2023. aug. 24. 14:09
3/12 anonim válasza:
De mit jelent, hogy rossza hatással van rád? Az, hogy nem tudod abbahagyni az ivását? De nem is kell. Vagy fizikai tüneteid vannak, pl. szívritmuszavar?
4/12 anonim válasza:
Azért napi két-három kávé nem visz csődbe és egészségügyileg sem ártalmas.
5/12 anonim válasza:
Milyen hatással?
Nem segítene, ha pl koffeinmentest inn, vagy mondjuk cukor nélkül, stb?
6/12 anonim válasza:
Ha egy darabig koffeinmenteset innál vagy kakaót olyankor amikor amúgy kávéznál az lehet, hogy segítene, mert ilyenkor nem csak a koffein, de a kávékészítés rituáléja is hiányzik az embernek
7/12 istván csincsa válasza:
Ha nem érzed káros hatását,nem muszáj abbahagyni...nekem nincs baj a szívemmel,mégis le kellett mondani róla,mert ki akart ugrani a mellkasomból...
8/12 A kérdező kommentje:
ha iszok egy kávét akkor ingerlékeny és szorongó leszek.
2023. aug. 24. 15:50
9/12 anonim válasza:
Igyál helyette teát, nem feltétlen feketét, a gyógynövényesek vag az igazi gyümölcsteák (fekete tea nélkül) kifejezetten ízesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!