Nyáron hogyan lehet fűstölt árút előállítani?
Figyelt kérdés
füstölt árú#füstölt árú.
jan. 14. 19:25
1/8 Senior Séf válasza:
A szavak végén az -ú, -ű általában hosszú ( pl.: varjú, odú, vályú, hegedű, fésű). A kivételek közé tartozik: alku, apu, anyu, áru, bábu, daru, falu, hamu,
Hogy a kérdésre válaszoljak, nyáron jobb az ilyen tevékenységeket mellőzni.
2/8 Senior Séf válasza:
Istentől elrugaszkodott népek ilyenkor veszik el a füst ízű sót...
3/8 anonim válasza:
Hagyományos módon nem. Nagyon kis mennyiséget konyhai füstölővel.
4/8 anonim válasza:
Alapvatően nem lehetelen, csak oktalan. Ez a taetósítási eljárás azért alakul ki, hogy sokáig elálljon a hús, húsból készült ennivalók nyárig.
A hideg füstölés a legjobb. Napkig tart, de cserébe hisszú ideig fogyasztható.
A meleg fagy forró füstölés ideje rövidebb, de 1-2 héten belül el kell fogyasztsni a füstölt dolgot.
Nyáron gyakran melegebb a levegő, mint amilyennek a hideg füstnek lennie kellene.
5/8 anonim válasza:
Az alapkérdés, hogy miért akarsz füstölni? Tartositás vagy izesités a célja?
6/8 anonim válasza:
Nyáron a meleg miatt nem szokták.
Leginkább kedő ősztől kora tavaszig.
7/8 anonim válasza:
Hideg füstölést sehogy, meleg füstölést tudsz.
8/8 anonim válasza:
Otthoni körülmények között nehezen, bár nem megoldhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!