Van olyan magyar hurka, ami se nem véres, nem nem májas, esetleg mindkettő egyszerre?
Ahogy a gazda kéri a hentes úgy csinálja otthoni vágásnál.
Boltban nem kapsz ilyet.
Nekem ez a kedvencem. Úgy tudom, a férjemtől aki sváb, hogy ez a sváb recept. Csak még őrölt fekete bors is került bele.
Idáig a 2. válaszoló adott használható választ:
"Van húsos hurka, abban egyik sincs."
Tehát amiben NINCSEN SE MÁJ, SE VÉR
Rá is kerestem, és ezt találtam:
Viszont érdekelne, hogy mi annak a hurkának a neve (már ha van ilyen magyar viszonylatban) AMIBEN EGYSZERRE VAN VÉR ÉS MÁJ IS - nem pedig külön-külön. Azaz ugyanúgy van vér is és máj is a töltelékben, az alap hurkatölteléken kívül.
7. +Viszont érdekelne, hogy mi annak a hurkának a neve (már ha van ilyen magyar viszonylatban) AMIBEN EGYSZERRE VAN VÉR ÉS MÁJ IS - nem pedig külön-külön. Azaz ugyanúgy van vér is és máj is a töltelékben, az alap hurkatölteléken kívül"
Igen, pont azt írtam a 3-as válaszomban, hogy elvileg van májas-véreshurka
"hogy elvileg van májas-véreshurka"
Elvileg van, de GYAKORLATILAG?
Nyilván lehetséges a megvalósítása hurkakészítéskor. Csak kérdés, hogy van-e rá élő példa?
"Nyilván lehetséges a megvalósítása hurkakészítéskor. Csak kérdés, hogy van-e rá élő példa?"
Gyakorlatilag még én sem találtam ilyen receptet. Csak vagy-vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!