A leves nem is arra való, hogy jóllakjon vele az ember :) Én egyébként nagyon szeretem, ha jól van elkészítve - amit a legtöbb étkezde gulyásáról sajnos nem lehet elmondani, általában alig van ízük.
2022. szept. 15. 16:23
12/26 anonim válasza:
11: mert nem rakják bele az alapanyagot.
A hétvégén baráti összejövetel volt, kb. 10-12 főre két kiló marhahúst beletettünk... És persze krumplit, zöldséget, stb. Hát igencsak jóllaktunk vele, és nagyon finom íze is volt.
Az ún. étkezdékben szerintem csak megmutatják a két db húskockát egy kondér levesnek.. .:-D
2022. szept. 15. 16:41
13/26 qkker1 válasza:
Nem ettél még igazi, jó sűrű gulyást! Nem véletlenül egytálétel, utána már csak maximum valami desszertet bírok enni, pedig nagyétkű vagyok!
2022. szept. 15. 16:55
14/26 qkker1 válasza:
Ekkora adagra 1 kg hús is elfért volna, én 12 literes fazékban főzöm, és abba is belerakok 1 kiló lábszárat.
2022. szept. 15. 16:56
15/26 anonim válasza:
én csak azért nem szeretem mert édesanyám rengetegszer csinál és elég gyengén fűszerezi és meguntam. ugyanez van a húslevessel, unom hogy minden vasárnapnak kötelező eleme a rántott hússal. biztos nem vagyok egyedül úgy vele hogy nekem elég lenne egy hónapban egyszer, sőt. tisztában vagyok vele hogy meg kéne még ezt is becsülnöm, de csak az van bennem hogy mennyire is unom én már ezt, és mi mindent ki lehetne hozni azokból az alapanyagokból, ami egy kicsit más, ami nem a berögzült megszokott unalomig ismételt...
2022. szept. 15. 18:00
16/26 anonim válasza:
15: és hány éves vagy? ÁLlj neki, és főzd meg fűszeresen, ahogy neked ízlik...
2022. szept. 15. 18:09
17/26 anonim válasza:
16 tudom hogy ez lenne a megoldása, csak anyagi kereteim sincsenek hozzá, se kellő tudásom. vannak dolgok amiket jobban elkészítek mint édesanyám, de bonyolultabb dolgokban elvérzek
2022. szept. 15. 18:14
18/26 anonim válasza:
17: szorgalmasan gyakorold... A főzés nem atomfizika, ha sokszor megcsinálod, egyre jobb lesz...
Nem hinném, hogy anyukád ne engedné meg, hogy egyszer-egyszer te főzd meg az ebédet. Nyilván nem várná el, hogy a zsebpénzedből vásárold meg az alapanyagokt.
2022. szept. 15. 18:21
19/26 anonim válasza:
Én nem szeretem.
2022. szept. 15. 20:56
20/26 anonim válasza:
Szeretem, de nem ehetek ilyen zsíros ételeket. Évente 1-2x fél adag.
És hülye, aki ezzel akar jóllakni... a kenyérrel laksz jól, amit mellé eszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!