Miért kell szürcsőlve enni a rament?
Figyelt kérdés
Megyek japánokhoz vendégsébe és levesként rámen lesz, azt mondták, hogy szörcsőlve kell enni, de azt nem kérdeztem, hogy miért.2022. aug. 24. 17:45
1/3 anonim válasza:
Mert erositi az izeket plusz kva forro
2/3 anonim válasza:
Mert ezzel fejezed ki a szakács felé, hogy finom. (Lehet rosszul tudom.)
3/3 anonim válasza:
Teljesen más a kulturális háttér a Távol-keleti országokban, mint Európában:
Példák:
https://www.youtube.com/watch?v=GwC9Jy9Lqr4
A ranen szürcsölés oka pedig egyszerű, forrón eszik, és a szürcsöléssel hűtik:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!