Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogy indítsak el egy mikro...

Krisztina2418 kérdése:

Hogy indítsak el egy mikro üzletet a semmiből? Hogyan vágjak bele?

Figyelt kérdés
Szeretnék egyedi édeségeket gyártani például kézzel készített csokikat házi tejkaramellát. Trüffeleket házi bonbon és makaronokat meg az cukorkákat amiket nem lehet kapni a boltban. Ez az álmom. a legfőbb álmom. És szeretnék bele vágni. Csak nincs pénzem és nem tudom milyen törvények kellenek ezek gyártasához árulásához? Vagy hogy egyáltalán hogy vágjak bele? Hol tudnám ezeket értékesíteni? Piacon? Vagy interneten? És kicsit szomorú vagyok emiatt. Mert úgy érzem hogy nagyon sikeres és boldog lennék ha ezt csinálhatnám..

#Édeség. Vállalkozás. Segítség.
2022. aug. 3. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%

Jó, azért nem kell szétszedni, ha kérdez, minden kérdésben az van, hogy valami már rájött és akkor azt légyszi mondja el.

Vállalkozni sztem tök nehéz, de nekem nincs hozzá érzékem, pedig ötleteim nekem is vannak. Ilyenkor társat kell szerezni, vagy képezni magunkat.

2022. aug. 3. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
több tőke kell, hiába vagy veszteséges az első évben, ki kell fizetni a könyvelőt, munkavédelmist, engedélyeket, adókat stb.
2022. aug. 3. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, megadom a választ amit hallani akarsz:

Kezdj el ilyeneket készíteni otthon, kis mennyiségben, és kínáld körbe, és mondd el mindenkinek hogy alapanyag áron csinálsz bárkinek szívesen. Kollégák, barátok, stb...

És így kiderül, hogy van-e ennek piaca egyáltalán. (Gazdasági regresszió idején valószínűleg nincs.)

Ha van, akkor elkezdheted a pénzt gyűjteni, megfelelő képesítést megszerezni, jogszabályoknak utána olvasni.

Úgy tudom az éttermek fele csődbe megy egy év után, szóval fel kell készülni hogy nem lesz könnyű dolgod.

Egyébként hány éves vagy?

2022. aug. 4. 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
ja, még a piacozást szokták javasolni az ilyenek elejére. Készítesz 30-50 darabot, és foglalsz pultot valami kézműves vásáron, aztán ott kiderül ,hogy tetszik-e a népnek.
2022. aug. 5. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!