JOgellenes munkaviszony megszüntetés ellen a munkáltatóra is érvényes a 30 napos jogvesztő határidő? Vagyis, el kell indítsa az eljárást 30 napon belül vagy így járt, nem tehet semmit?
A kérdés alapja az hogy mail írt egy volt munkahelyem ahonnan tavayl ősszel léptem le (lassan 1 éve) jogellenesen felmondási időmet le nem töltve hogy jogi útra viszi a dolgot.
megkérdeztem a jogiforum.hu-t és ott azt írták, a cég ezt bukta mert jogellenes megszüntetés miatt 30 napos határidővel fordulhattak volna bárhova is.
"Meg ha jogi útra is viszi, mit ér el vele?"
rossz a megközelítés. nem mit ér el vele, hanem nem viheto el. a bíróság a beadványt se fogadja el.
" Mit tud vele kezdeni?"
Munkakör-függő. Ha a cégnek a távozás miatt kára keletkezett akkor tud(ott volna) vele mit kezdeni....
pl ha én sofőr vagyok és leteszem a kocsit az út mellé és simán hazamegyek majd a kocsit ellopjék feltörik ezzel én perelhető vagyok.
lettem volna. 30 napig.
"A kamionos sztorit tudom: olyan biztosításaik vannak, ami miatt nem perelnek senkit"
de ez csak egy példa nem ez a lényeg... ez melléduma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!