Van-e lehetőségem arra, hogy kezdeményezést indítsak a Magyarországon esedékes szavazások, választások betiltására?
Rendkívüli mértékben nem szeretem a szavazásokat. Nagyon terhemre vannak a gyűlölettel teli, lejárató politikai kampányok, a hitegetések, üres ígéretek, veszekedések, ellenségeskedések. Minden egyes választás alkalmával ugyanez megy, az emberek haragudnak egymásra és szídják azt, aki nem arra szavaz, mint ami nekik szimpatikus. Azt is utálom, hogy a plakátokkal ijesztgetik az embereket a választások alkalmával, illetve a YouTube-on mennek a lejárató, megalázó videók is. Soha életemben nem szavaztam, mert rendkívüli mérétkben taszít az a sok negatív energia, ami a szavazásokhoz, választásokhoz kötődik.
Nekem örökre elegem van ebből. Teljes szívemből gyűlölöm a szavazásokat. Szeretnék kezdeményezést indítani a szavazások betiltására. Kérdésem, van-e erre lehetőségem? Hogyan tudnám elérni, hogy a szavazásokat betiltsák?
van rá mód kérdező.
1. keress támogatókat, fogalmazz meg egy ilyen javaslatot kérdésként és indíts népszavazási kezdeményezést.
2. gyűjts hozzá 300 ezer aláírást!
3. érd el egy kampánnyal, hogy a népszavazáson menjen el 4,5 millió ember és a többsége szavazza meg - hogy ne legyen többet szavazás, kampány!
De van egy egyszerűbb módja: szedd a gyógyszereidet és ne olvass újságot, ne nézz tévét, menj könyvtárba meg kirándulni!
Önmagában ennek nincs értelme.
Mármint.. tökre megértem, hogy zavar az erőszakos kampány, tényleg nagyon durva, főleg az utóbbi években.
DE kell egy alternatíva akkor. Hogy történjen a hatalom megválasztása? Vagy legyen utódlás és a nép törődjön bele, hogy egy fikányi beleszólása sincs a hatalom alakulásába?
Zavart a kampány, nekem szilárd politikai meggyőződésem van, az ellenfél nem tudott volna meggyőzni, nincs hitele nálam.
Tudod, mit csináltam? Mellőztem a közmédiát és azokat az adókat, ahol a politikai műsorok mennek. Befészkeltem magamat a Spektrum Home-ra (de van még sok csatorna, ahol nem foglalkoznak magyar politikával).
+1, telepíts adblockert és mobilon fizess elő Youtube Prémiumot és akor nemhogy kampányreklámot nem ltász, de semmilyen más reklámot sem.
Mondjuk nekem TV-m pl nincs is, franc fog annyi reklámot nézni hogy az egész napom rámenjen egy Gyűrűk Ura 3-ra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!