Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy inditsam be a zenei...

Hogy inditsam be a zenei karrierem?

Figyelt kérdés
17 vagyok, basszusgitározok, akusztikuson/6 huros gitáron most kezdek majd tanulni és a hangomat is fejlesztem. Nem tudom hol kene elkezdeni, tiktok, youtube, Instagram akár. Valakinek van valami ötlete vagy esetleg jart már hasonlo helyzetben?

2022. jún. 30. 15:24
 1/3 Waff ***** válasza:
100%
Szerintem tanulj meg először alapszinten zenélni/énekelni, után nézelődj karrier lehetőség irányába.
2022. jún. 30. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Mit nevezel karriernek? Mi akarsz lenni a zenében? Ahogy @1 írja, tanulni kellene. Ha szeretnél lenni egy jó zenei munkás, akkor is tudni illene egy hangszeren játszani, hogy hívjanak. Ez sok meló. Sok év tanulás.

Persze az is igaz, hogy a tehetség utat tör magának, lásd Azahriah. Felépítette magát arra szintre, amikor már volt olyan anyagi lehetőség benne, hogy nagy helyeken szervezzenek neki bulikat. Én szívből bleeee, ettől még a korosztályod(is) zabálja.

2022. júl. 1. 06:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Sokmindent érthetünk karrier alatt. Basszusgitárosként konkrétan ultrazseniálisnak kell lenni, hogy komoly szólista karriert fuss be, és "híres" legyél.

Egy jó session basszusgitárosi karrierhez is jó pár év komoly tanulás kell, és nem is leszel híres, legfeljebb a szakmán belül.

De alapíthatsz zenekart, dalszerzővé is válhatsz, ha a hírnév érdekel.

Azariah-t meg ne vedd alapul zenészként, mert úgy szánalmas. Ő is a produkciója, a szövegei miatt híres, nem a zenei tudása miatt.

2022. júl. 1. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!