Szeretitek a tatár beefsteak-et?
Néha kínáltak vele családi összejöveteleken, de valahogy nem mertem megkóstolni, mert tartok a nyers hústól
Ti hogy vagytok vele?
"Az ilyen húsokat jellemzően sóban, fűszerben pácolják, érlelik"
..."Ellenben a beefsteak konkrétan nyers,"
Halvány fingod sincs, hogy miről zagyválsz össze-vissza, ugye, gyerekem?!
Egy füstölt kolbászt, milyen sóban fűszerben pácolnak, meg érlelnek?
Szimplán nem tudod, hogy miről beszélsz!
A kolbásznak a darálthúst beízesítik, bélbe töltik, és hideg(!!!) füstön megfüstölik!
Nincs sóban pácolás, fűszerben pácolás, érlelés, meg semmiféle fantáziád által megálmodott alternatív valóság, ami egy másik dimenzióban van!
Jó reggelt kívánok, érdemes lenne néhány kérdést feltenned legközelebb, mielőtt kinyitod a kis szádat valami témát illetően.
Ami a tatárt illeti, ellentétben egy kolbásszal, optimális esetben több hetes érlelési folyamaton megy keresztül.
Saját magad égeted be az ilyen dilettáns megnyilvánulásokkal!
Oké, tudom, manapság ilyen jött ment influenszerektől divat nettó 23 perc alatt szaktudást felszedni, csak lesz ezzel a problémád (majd menet közben rájössz) hogy ettől még a világ qrvára nem így működik!
Szóval olvasgass a témában 1-2 évet, hogy lehetőséget kapj komolyabb helyeken tanulni, aztán majd 3-4 év múlva, mikor szembesülsz a hiányosságaid mértékével, nekiláthatsz foglalkozni a szakmával.
Aztán majd olyan 8-10 év elméleti és gyakorlati tudás felszedése után esetleg partner lehetsz egy beszélgetéshez... és akkor majd itt is úgy válaszolhatsz, hogy lesz fogalmad arról, amiről beszélsz!
De addig a kérdezők közt a helyed!
23-mas, a kioktató hangnem a 15-ös válaszolónak szólt, aki "megszólított" engem, és teljesen elmeroggyant baromságokat hordott össze! Csak hogy kezdjen el rádöbbenni, hogy tanulónak is qrva gyenge! ;)
peace&love! :)
"Rég rossz ha napokat áll."
Aha, a tatár igen, és a hús amiből készül?
Mesélj még! :)
Nem is értem, hogy ennyire fogalmatlan emberek, hogy veszik a bátorságot, válasz adásra!
Csak remélni tudom, hogy nem szakmabeliek osztják az "észt" (inkább ész nélküliséget) mert akkor tényleg nem csodálom, ha a vendégek csalódnak az eredményben.
A szakma szégyene ami itt megy.
"Ami a tatárt illeti, optimális esetben frissen készítik, nincs semmiféle érlelés"
Varga Irénke nem mesélt a szárazpácról, mi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!