Van olyan tradicionális magyar étel, amit kifejezetten nehéz, kihívás (jól) elkészíteni?
Tradicionális magyar ételek a gulyás, főzelékek, töltött káposzta, túrós csusza, körözött, halászlé, pörkölt és paprikás, lecsó(?), nokedli, palacsinta, töltött paprika, pogácsák, ilyen-olyan töltelékes gombócok/derelye, lángos, rétes, kürtőskalács, Somlói galuska, Dobos torta, madártej, bejgli...
Egyik sem egy agysebészet, még egy receptet olvasni tudó kezdőnek sem.
Hát azért Megnéznék hogy dob össze egy dobos tortát egy kezdő.
Az azért szerintem az erősen haladó kategória.
#3
Jó, akkor egye fene, a Dobos tortához kell némi gyakorlat - bár nem tudom mi az ördöngösség benne, a pepecselésen kívül - de nincs kedvem vitatkozni.
#5
Köszönöm kedves 5-ös, pont erről beszéltem a 2-es válaszomban, azaz a magyar ételek nem bonyolultak, nem nehezek, nem jelentenek kihívást egy olyannak, akinek kicsit is van a főzéshez/sütéshez érzéke, de főleg kedve.
Ennek ellenére itt még ebbe is bele lehetett kötnie az arra szakosodottnak.
Aranygaluska, vaniliasodoval
Malacsült
Flódni
#8
A flódni tradicionális zsidó étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!