Mennyire szeretitek a belsőségeket a levesben?
Figyelt kérdés
Megjött a hideg, így a meleg italok és forró levesek korszaka ismét.
A húslevesbe mennyire szeretitek a szivet és májat mondjuk. Vagy ti mit tesztek extrának bele.
2021. okt. 13. 11:56
1/8 anonim válasza:
A szívét nem szeretem de a májat imádom mindenhogy
2/8 anonim válasza:
Én minden belsőséget belefőzök, mert szeretjük. Szoktam venni pluszban zúzát. Pár csirkelábat is, igaz, a láb nem belsőség.
3/8 anonim válasza:
Én is belefőzöm a levesbe, mert a férjem szereti a levesben főtt májat, én csak sülve.
A szív a cicáé, a zúza a kutyáé.
4/8 anonim válasza:
fujjj!!!ez mind gusztustalan én vegetáriánus vagyok
5/8 anonim válasza:
Kizárólag csontlevest eszek, tészta+lé, semmi mást!
6/8 anonim válasza:
Csak tészta + lé + sárgarépa, minden mást kiszedek belőle. (Vagy eleve nem szedek)
7/8 anonim válasza:
Én sem szeretek semmi belsőséget. A férjem ugen, így van hogy kerül bele, leginkább máj. Csirke vágáskor persze más is. A gyerekek csak a májat szeretik.
8/8 anonim válasza:
Jöhet bármi, szív, máj, vér, olyasmi ami nem nyomja el az alaplé ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!