Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Miért vagyok megvetve, ha...

Miért vagyok megvetve, ha egyszerűen a hátam közepére nem kívánok néhány tipikus magyar ételt?

Figyelt kérdés
az egyik ilyen a lángos... kóstoltam már, másnap hánytam is tőle, köszönöm nem kérek többet, mindegy hogy milyen fajta, olajos, nem olajos,milyen feltét van rajta, már az illatáról is hányingerem van. Akkor a káposzta... lehet töltött káposzta, rakott káposzta, székelykáposzta, egyszerűen fuj, rosszul vagyok tőle, még le sem nyeltem, de már jön vissza. Sült hurka, kolbász.. a hurkára még azt mondom oké, de az a zsíros, sült cucc, ehh... szintén rosszul vagyok tőle.. valahogy sosem bírtam ezeket, hiába vagyok magyar és falusi, itt élek 20 éve, sosem tudtam megenni.. A baj ezzel az, hogyha ha valakinek mondom, hogy ezeket amiket felsoroltam, mint utálom, mindig az jön, hogy "jajj milyen magyar vagy te", meg "magyar vagy és nem szereted?".. nem nem szeretem, sose szerettem, és ha nem muszáj, egyikből sem fogok enni egy falatot sem, bárki csinálja. nem értem, miért olyan nehéz ezt elfogadni... 20/F

2021. júl. 23. 17:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted kit érdekel, hogy mit eszel meg és mit nem?

Valószínűleg a stílusoddal van a baj. Ha azt mondanád, hogy nem szereted ezt meg azt, máris másképpen hangzana mint a fújoló utálkozásod.

2021. júl. 26. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Genetikai kód, hogy melyik ételt szereted, melyik taszít.

Kémiai-biológiai háztartás, hormon, de pl. az epe állapota is

befolyásolja.

2021. aug. 16. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Respektálom, hogy van, amit nem tudsz megenni, és arról tudatosan nem is tehetsz. De hogy "egyszerűen fuj"-t mondasz ételre, az nagy fokú bunkóság.
2021. aug. 16. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Bunkó módon írod ételre, hogy "fúj". Mert soha életedben nem éheztél.

Ehelyett a köszönöm, nem kérem, nem ehetem, mert nem bírja a szervezetem, stb. a normális.

2021. aug. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!