Miért vagyok megvetve, ha egyszerűen a hátam közepére nem kívánok néhány tipikus magyar ételt?
“Faluban élek 20 éve”
Ja, biztos már csecsemőkorodban is hurkával tömtek 😂😂 nem kellene talán ennyire szájaskodni meg felvágni az épphogy felnőttnek számító kemény 20 éveddel.
Érdekes, én is falusi vagyok, körülöttem mindenki szereti az általad felsorolt kajákat, nálam mégis el tudták fogadni, hogy nem eszem meg őket. Na igaz, illedelmesen közöltem, nem hisztikézve meg pofákat vágva meg halálra sértődve egy cukkoló (de nem sértő!) megjegyzésre. Ja meg meg is kóstoltam mindet, nem nagy pofával, dacos kisgyerek módjára kijelentettem ránézésre, hogy fujj, nem kell.
Én sem eszek se hurkát,se kolbászt,gyerekként is inkább sült kolbászt szeretem,de felnőttként nem eszek ilyeneket.lángost se ettem évek óta mert túl zsíros és nehéz nekem.
De ettől még nekem nem szól be senki igaz nem is mondogatom senkinek hogy ezt nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!