Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Miért vagyok megvetve, ha...

Miért vagyok megvetve, ha egyszerűen a hátam közepére nem kívánok néhány tipikus magyar ételt?

Figyelt kérdés
az egyik ilyen a lángos... kóstoltam már, másnap hánytam is tőle, köszönöm nem kérek többet, mindegy hogy milyen fajta, olajos, nem olajos,milyen feltét van rajta, már az illatáról is hányingerem van. Akkor a káposzta... lehet töltött káposzta, rakott káposzta, székelykáposzta, egyszerűen fuj, rosszul vagyok tőle, még le sem nyeltem, de már jön vissza. Sült hurka, kolbász.. a hurkára még azt mondom oké, de az a zsíros, sült cucc, ehh... szintén rosszul vagyok tőle.. valahogy sosem bírtam ezeket, hiába vagyok magyar és falusi, itt élek 20 éve, sosem tudtam megenni.. A baj ezzel az, hogyha ha valakinek mondom, hogy ezeket amiket felsoroltam, mint utálom, mindig az jön, hogy "jajj milyen magyar vagy te", meg "magyar vagy és nem szereted?".. nem nem szeretem, sose szerettem, és ha nem muszáj, egyikből sem fogok enni egy falatot sem, bárki csinálja. nem értem, miért olyan nehéz ezt elfogadni... 20/F

2021. júl. 23. 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
nem az ízléseddel van gond, hanem a humorérzékeddel. nem kell egyből magadra venni amit mondanak.
2021. júl. 23. 18:07
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk ha nem provokálnál vele lehet jobb lenne nem?Mit gondolsz külföldön nem futnál bele ilyenbe?Én se szeretek bizonyos ételeket de még sose mondták , hogy "milyen magyar vagy te", ez hogy lehet?Nem a stílusoddal van gond egy kicsit?
2021. júl. 23. 18:09
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán kit érdekel hogy te mit utálsz? És biztos senki sem vet meg ezért. Hogy van az hogy én több mint kétszer annyi idős vagyok mint te, de még egyetlen emberrel sem találkoztam aki megvetett volna az alapján hogy milyen ételt szeretek vagy nem szeretek. A stílusod már más kérdés, az lehet a megvetés alapja.
2021. júl. 23. 18:33
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Sz'rd le, az átlagmagyarnak sosem fogsz megfelelni, akármit is csinálsz/eszel/szeretsz. Nem kell foglalkozni azokkal, akik személyes sértésnek veszik, ha valaki máshogy merészel élni, mint ők. Edd azt, ami jólesik. Én sem bírom a mai magyar konyhát, és nem érdekel, hogy mit szólnak ehhez a 120 kilós, hipertóniás honfitársaim.
2021. júl. 23. 18:34
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Bezzeg az átlag németnek/spanyolnak meg lehet felelni...
2021. júl. 23. 18:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha így adod elő magad élőben is, akkor aligha azzal van az embereknek baja, hogy mit nem eszel...
2021. júl. 23. 19:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#6-nál a PONT! 👍😁
2021. júl. 23. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

“Faluban élek 20 éve”

Ja, biztos már csecsemőkorodban is hurkával tömtek 😂😂 nem kellene talán ennyire szájaskodni meg felvágni az épphogy felnőttnek számító kemény 20 éveddel.

Érdekes, én is falusi vagyok, körülöttem mindenki szereti az általad felsorolt kajákat, nálam mégis el tudták fogadni, hogy nem eszem meg őket. Na igaz, illedelmesen közöltem, nem hisztikézve meg pofákat vágva meg halálra sértődve egy cukkoló (de nem sértő!) megjegyzésre. Ja meg meg is kóstoltam mindet, nem nagy pofával, dacos kisgyerek módjára kijelentettem ránézésre, hogy fujj, nem kell.

2021. júl. 23. 19:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért beszélsz erről, ha beszóltak érte, gondolom pont 1 ember..? Nem eszed meg, és akkor sincs semmi.
2021. júl. 23. 19:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem eszek se hurkát,se kolbászt,gyerekként is inkább sült kolbászt szeretem,de felnőttként nem eszek ilyeneket.lángost se ettem évek óta mert túl zsíros és nehéz nekem.

De ettől még nekem nem szól be senki igaz nem is mondogatom senkinek hogy ezt nem szeretem.

2021. júl. 24. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!