Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Tejfölös olaszrántottát...

Dagadozó Agy kérdése:

Tejfölös olaszrántottát sütőben, vagy serpenyőben a tűzhelyen csináljátok?

Figyelt kérdés

Hagyma, tejföl. Megy rá a tojás. Tetejére pirospaprika.


Prézlivel a tetején sütőben csináljátok, ami kb egy óra hossza, vagy simán serpenyőben, ami kb 10 perc?



#olasz #tejföl #rántotta #olasz rántotta
2021. jún. 1. 21:01
A kérdező szavazást indított:
sütőben
serpenyőben
12 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!