Mi a különbség a kínai és a japán konyha között az ételek elkészítési módjában?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 10:14
1/4 anonim válasza:
Erre a kerdesre a valasz annyira osszetett, hogy lehetletlen lenne par mondatban valaszolni.
2/4 anonim válasza:
Az egyik konyha Kínában van a másik Japánban.
3/4 anonim válasza:
A kínaiak zsírosabban esznek és inkább zöldségeket. Nem édesszájúak. Szeretik a tésztát, rizset és a szójababot. Ők inkább serpenyőben pirítgatnak ezért zsírosabbak az ételeik. És több az elkészítési idejük.
A jápánok imádják a halat és a rizset, de szeretnek mindent nyersebben fogyasztani. Ők inkább grillezéssel és főzéssel készítik az ételeiket. De kevesebb ideig készítik, mert szeretik ha középen nyers marad a hús. Illetve a japánok jobban szeretik az édességeket is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as, ilyenekre voltam kíváncsi. :)
2021. máj. 14. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!