Ki tudja hogy kell készíteni a kínai panírt?
Figyelt kérdés
Illatos-omlós csirkét akartam csinálni, úgy csináltam ahogy a receptekben olvastam, mégsem lett olyan mint a kínai büfékben. (Hús bepácolva egy éjszakán át a hűtőben, majd tojásfehérje-keményítő-sütőpor-fűszerekből tészta, és sütés.) Éppen nem lett rossz, csak nem lett olyan vastag a tésztája, mint az övéké.2021. máj. 8. 15:32
3/5 anonim válasza:
Dupla panír, vagy próbálj egy kicsit több sütőport.
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy túl hígra készíted a panírt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!