Hol hallottál ilyenröl vagy hol ettél ilyet?
Igazán nem hiszem, hogy van autentikus recept erre, így csak akkor lehetne tippet adni, ha legalább elmesélnéd, milyen kinézete, íze, jellege volt annak, ami érdekel.
Kínai kajáldában ettem.
Kicsi gúsgombóc, zöldségekkel, csípős, barnás kocsonya szerű szószban tocsog. (gondolom a szója szósz miatt, olyan a színe.. Nade az állaga? 🙄)
A húsgombóc sem olyan, mint pl a fasírt, hanem másabb. :/ de sehol nem találtam receptet..
Hátha bújnak itt kínaiak, akik szívesen segítenek. 😁
Konkrétan "szecsuani" húsgombócot még nem ettem, de itt egy leírás, nem tudom mennyire autentikus:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__6..
Ellenben ettem már kínai húsgombócot, simát és szezámmagost különböző szószokkal, talán megtalálod köztük azt, amit szecsuani fantázianévvel illettek:
#4
Szívesen!:)
Remélem megtalálod amit keresel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!