Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kínai szecsuáni...

Hogyan kell kínai szecsuáni húsgombócot készíteni?

Figyelt kérdés

2020. febr. 20. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hol hallottál ilyenröl vagy hol ettél ilyet?

Igazán nem hiszem, hogy van autentikus recept erre, így csak akkor lehetne tippet adni, ha legalább elmesélnéd, milyen kinézete, íze, jellege volt annak, ami érdekel.

2020. febr. 20. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Kínai kajáldában ettem.


Kicsi gúsgombóc, zöldségekkel, csípős, barnás kocsonya szerű szószban tocsog. (gondolom a szója szósz miatt, olyan a színe.. Nade az állaga? 🙄)


A húsgombóc sem olyan, mint pl a fasírt, hanem másabb. :/ de sehol nem találtam receptet..


Hátha bújnak itt kínaiak, akik szívesen segítenek. 😁

2020. febr. 20. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan "szecsuani" húsgombócot még nem ettem, de itt egy leírás, nem tudom mennyire autentikus:

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__6..

Ellenben ettem már kínai húsgombócot, simát és szezámmagost különböző szószokkal, talán megtalálod köztük azt, amit szecsuani fantázianévvel illettek:

[link]

2020. febr. 20. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) örök hálám.
2020. febr. 20. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#4

Szívesen!:)

Remélem megtalálod amit keresel!

2020. febr. 20. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!