Kinek van jó spagetti recepje?
Figyelt kérdés
Tesóm nagy Maffiózok rajongó. Neki kellene egy jó spagetti recept. Milyen tészta stb kell hozzá.Gyártó neve stb.2021. jan. 17. 19:48
1/15 anonim válasza:
Durum legyen. Pl Barilla. De a lidlben kapható is teljesen OK.
2/15 anonim válasza:
3/15 A kérdező kommentje:
Spagetti recept! Nem penne...
2021. jan. 17. 20:27
4/15 anonim válasza:
1 kg liszt
8 tojás
A liszt közepén csinálsz egy lyukat és szép lassan összedolgozod
4 óra pihenés után átengeded 6-8 hajtogatással a tésztagépen az utolsónál fel is szelezelteted
5/15 anonim válasza:
Bazzeg, odaírtam h spagettivel is jó! Ennyire antitalentum vagy gasztronómiailag?
7/15 A kérdező kommentje:
Bocsi én nem vágom, csak szülinapra kellene meglepetés.Én annyira vagyok képben,hogy tészta. Abba mar bele se megyek, hogy nápolyi fűszer stb.
2021. jan. 17. 21:06
8/15 anonim válasza:
Google neked is jó barátnőd....
9/15 A kérdező kommentje:
köszi...... nem halok meg hülyén
2021. jan. 17. 21:50
10/15 anonim válasza:
A gyakorizók is a google-val keresik elő a linkeket, ahonnan leszedik a receptet... Miért várod el mástól, hogy helyetted guglizzon???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!