Kínai pirított tésztát ti mivel készítitek?
Figyelt kérdés
Többször szoktam csinálni, eddig mindig üvegtésztát használtam, ami azonban másnapra már nem jó, mert felszívja a szószt. Olvastam hogy valaki risztésztát használ, valaki sima spagetti tésztát. Nektek ezek közül melyik vált be jobban? Esetleg más alternatíva?2017. jan. 12. 15:44
1/5 anonim válasza:
Én spagettiből szoktam csinálni.
Felénk a kínai gyorsbüfében is abból csinálják.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2017. jan. 12. 16:42
3/5 anonim válasza:
Ezt a legtöbben rosszul készitik, mert a tésztát elöre meg kell a szokott módon fözni (eredetileg tésztamaradékhoz lett kitaláltva), kihüteni és csak aztán pirítani meg világosra, félretenni, megpirítani a zöldségeket meg esetleg a húst, ekkor tenni vissza a tésztát, hozzátenni a szójamártást.
Éppen ezért mindegy, hogy milyen tészta, a lényeg, hogy kihült fött tésztát kell pirítani.
Viszont ez kizárólag frissen készítendö, nem való másnapra eltenni, akkor minden tészta beszívja a mártást.
4/5 anonim válasza:
Az utolsó jól összefoglalta a dolgot. Én is spagettiből csinálom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek.
2017. jan. 12. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!