Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A tkemali tényleg ennyire...

A tkemali tényleg ennyire savanyú?

Figyelt kérdés
Már rég meg akartam kóstolni, de csak most vettem ilyet először. Igazából nem rossz, két-három étkezés alatt el is fogyott tulajdonképpen az üveg, csak ahhoz kellett hozzászokni, hogy sokkal savanyúbb, mint amire eredetileg számítottam. És nem igazán értem, mitől. Nyáron szoktam enni vadszilvát néha, és az nem savanyú, sőt, édes. Azon kívül az összetevők szerint meg csak só, fűszerek, csili, fokhagyma van a szószban, mesterséges adalékanyagot nem is tartalmaz. De akkor mitől ennyire savanyú? :)
2020. márc. 10. 12:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!