Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi a probléma az ananászos...

Mi a probléma az ananászos pizzával?

Figyelt kérdés

2020. jan. 29. 10:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Én például kimondottan szeretem. Nem nagyon érdekel, hogy tradicionális, vagy sem. Ellentétben a tenger gyümölcsei pizzával, amivel ki lehetne kergetni a világból. Én lökött kb. 15-20 évvel ezelőtt, vagy még több, azt hittem, hogy a tenger gyümölcsei, azok tényleg valami gyümölcsök, erre elém tettek gumispolipos-kagylós-rákos herkentyűket. Egy életre megutáltam. Ezt csak érdekességképpen írtam le, mi volt akkor, amikor elkezdett beszivárogni a "pizzakultusz" Magyarországra. Utólag visszagondolva jót nevetek magamban azóta is, hogy lehettem ilyen hülye, mit képzeltem, mik azok a tenger gyümölcsei.:)
2020. jan. 29. 13:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokan nem fogják fel, hogy mit is jelent a pizza. Ez ugyanis egy gyűjtőszó olyan ételekre, amiknek alapja egy kelt tésztából álló lepénykenyér, amire valamilyen szószt, és feltéteket tesznek. Nincs meghatározva hogy mi kerülhet rá és mi nem.

És persze vannak olyanok is, akik egyszerűen nem szeretik az ananászt a pizzán. Ezt abszolút el lehet fogadni, hisz nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a jó.

2020. jan. 29. 13:54
 13/25 anonim ***** válasza:
8%
egyszerűen gusztustalan szerintem az, hogy egy finom pizza amin van sonka ott van mellette az édes ananász... én még azt se értem meg ha valaki egy finom pörkölthöz gyümölcsöt eszik "savanyúság" megnevezéssel például meggybefőttet vagy valami mást :D a hús nem illik össze az édes gyümölccsel
2020. jan. 29. 18:04
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

A hozzászólásodat, szóról-szóra akár én is írhattam volna!:D

2020. jan. 29. 18:17
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi szeretem .
2020. jan. 29. 18:26
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
#11 megnyugtató, hogy nem csak én gondoltam így :D
2020. jan. 29. 22:58
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
2020. jan. 30. 07:14
 18/25 anonim válasza:
100%
Semmi. Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése
2020. jan. 30. 15:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Én imádom . A pizzával úgy vagok,hogy bármilyen jöhet,nem érdekel,hogy tradicionális vagy nem . Olaszországban azon éltem konkrétan :D Egyébként ott is sok helyen sütnek ananászosat ,mint ahogy itthon sem csak pörköltet esznek gulyás levessel a népek . Persze ez a régi szép időkben volt,akkor még nem voltam lisztérzékeny ,azóta csak álmodozom egy normális pizzáról
2020. jan. 30. 17:45
 20/25 mustafa33 ***** válasza:
85%
Az ami a frankfurti gulaschal, vagy a lazac halászlével. Nem az igazi, nem az eredeti olasz mintára készült. De ezt a neve is elárulja: havaii pizza . Aki szereti egye. Én is szoktam.
2020. jan. 31. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!