Miért, van vele valami probléma?
Nyilván nincs, mert ha lenne, nem csinálnák.
Aki szereti rendeli, aki nem szereti nem rendeli és a probléma/d letudva!
En csak ilyet veszek mert imadom. Mondjuk en imadom a sos edes kevereket. Rengetegszer befottet eszek husik melle, szendvics melle.
Ma pl almaszosz es sult oldalast fogok enni
Nekem annyi, hogy nem szeretem az ananászt és így nyílván az olyan pizzát se. Több helyen fut Hawaii pizza néven, pedig semmi köze hozzá és állítólag ott is utálja a többség, az olaszok se nagyon szeretik ezt az összeállítást (mint ahogyan valaki már írta is.
Van aki nem szereti, pl én se, van aki meg igen. Akinek ízlik egye nyugodtan.
Nem szerethet mindenki mindent. Beszéltem már olyan lánnyal aki utálja a csokit, szóval ez az ananászos pizza szerintem nem nagy dolog.
Ez egy mém, nem kell annyira komolyan venni. Alapvetően azért alakulhatott ki, mert nagyon megosztó az ananász a pizzán. Míg a pizza úgy alapból egy olyan "kultikus" étel amit kb mindenki szeret.
Én nem szeretem az ananászos pizzát de ha valaki éppen olyat akar enni akkor semmi közöm hozzá. De ezzel együtt érthető a dolog, azért egy ananász egyszerűen nem harmonizál annyira a megszokott pizzával és feltétekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!