Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi a probléma az ananászos...

Mi a probléma az ananászos pizzával?

Figyelt kérdés

2020. jan. 29. 10:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, én szeretem.
2020. jan. 29. 10:11
 2/25 anonim ***** válasza:
27%
Az, hogy sz*r.
2020. jan. 29. 10:14
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Semmi. Pont úgy nem tradicionális, mint a kapható pizzák 80%-a.
2020. jan. 29. 10:30
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
az olaszok szerint a pizza megcsufolasa. mondjuk az itthon kaphatok 99%-a is, szval nem tudom miert pont erre vannak kihegyezve :D
2020. jan. 29. 10:41
 5/25 anonim ***** válasza:
90%

Miért, van vele valami probléma?

Nyilván nincs, mert ha lenne, nem csinálnák.

Aki szereti rendeli, aki nem szereti nem rendeli és a probléma/d letudva!

2020. jan. 29. 11:09
 6/25 A kérdező kommentje:
Csak sok ananászos pizza ellenes memebe botlok bele mostanság.
2020. jan. 29. 11:21
 7/25 anonim ***** válasza:
81%

En csak ilyet veszek mert imadom. Mondjuk en imadom a sos edes kevereket. Rengetegszer befottet eszek husik melle, szendvics melle.

Ma pl almaszosz es sult oldalast fogok enni

2020. jan. 29. 11:51
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Nekem annyi, hogy nem szeretem az ananászt és így nyílván az olyan pizzát se. Több helyen fut Hawaii pizza néven, pedig semmi köze hozzá és állítólag ott is utálja a többség, az olaszok se nagyon szeretik ezt az összeállítást (mint ahogyan valaki már írta is.

Van aki nem szereti, pl én se, van aki meg igen. Akinek ízlik egye nyugodtan.

Nem szerethet mindenki mindent. Beszéltem már olyan lánnyal aki utálja a csokit, szóval ez az ananászos pizza szerintem nem nagy dolog.

2020. jan. 29. 11:58
 9/25 anonim ***** válasza:
94%
Alapvetően jobban kedvelem a tradicionális pizzákat, de semmi bajom nincsen az attól erősen eltérő variációkkal sem, az ananászost kifejezetten szeretem. Tehát számomra megfér a kettő egymás mellett.
2020. jan. 29. 12:00
 10/25 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy mém, nem kell annyira komolyan venni. Alapvetően azért alakulhatott ki, mert nagyon megosztó az ananász a pizzán. Míg a pizza úgy alapból egy olyan "kultikus" étel amit kb mindenki szeret.

Én nem szeretem az ananászos pizzát de ha valaki éppen olyat akar enni akkor semmi közöm hozzá. De ezzel együtt érthető a dolog, azért egy ananász egyszerűen nem harmonizál annyira a megszokott pizzával és feltétekkel.

2020. jan. 29. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!