Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A pizzát muszáj kicsomagolni?

A pizzát muszáj kicsomagolni?

Figyelt kérdés
A fagyasztott pizzára gondolok. Elég lusta vagyok és nem szeretem mindig kiszedni. Szóval legutóbb a csomagolással együtt tettem be, de nővérem lecseszett, hogy milyen hülye vagyok, mert ez veszélyes. Ez igaz?

2019. jún. 18. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Emberi fogyasztásra alkalmas dologra gondoltam ;D

2019. jún. 18. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát vannak olyan dobozos kaják (ilyen különböző tésztafélék, rizses hús stb. ) amik műanyag dobozban vannak, és azzal együtt kell a mikróba rakni.
2019. jún. 18. 23:39
 13/17 anonim válasza:
46%
Kedves zoltán is azaz video info 1 is erőszeretettel zacskosan süt főz. A multkori rízskészítés közben is csak már “kész” állapotban távolította el a zacskót. Heo heo sziasztok!
2019. jún. 19. 00:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Van hőálló műanyag fólia, amiben/amivel lehet sütni, fozni, es van olyan, ami hőre elolvad.

A házilag még készre sütendő, vagy melegítendő élelmiszereken rajta van, hogy el kell e távolítani a csomagolást, vagy sem. A pizzáról pl igen, a zacskós rizsről nem kell -es ezen a kis tasakos, előgőzölt rizst kell érteni. A házi csomagolófólia, vagyis a folpack mérsékelten hőálló, tehát forró pudingot pl be lehet vele fedni, ám se sütésre, se főzésre nem alkalmas.

2019. jún. 19. 07:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Rá van írva, hogy távolítsd el a csomagolást, nem?
2019. jún. 19. 12:14
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem muszáj! Hadd tegye a dolgát a (nem annyira) természetes szelekció!
2019. jún. 19. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Kezét csókolom, kedves Peggy Bundy! Nem kell kivenni a dobozból, Alnek úgy is ízleni fog!
2019. jún. 23. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!