Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A pizzát muszáj kicsomagolni?

A pizzát muszáj kicsomagolni?

Figyelt kérdés
A fagyasztott pizzára gondolok. Elég lusta vagyok és nem szeretem mindig kiszedni. Szóval legutóbb a csomagolással együtt tettem be, de nővérem lecseszett, hogy milyen hülye vagyok, mert ez veszélyes. Ez igaz?

2019. jún. 18. 15:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik az olvadt sajt helyett már az olvadt műanyag a divat...
2019. jún. 18. 15:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyed csak... legközelebb a szatyorból se vedd ki, amiben hazavitted! A műanyag csomagolás simán ráolvad te okos! Ez gondolom valami kamu kérdés lehet, mert ekkora hülye nincs a világon, aki beteszi a műanyag csomagolást a sütőbe!
2019. jún. 18. 15:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a fenekedet is a wc-papír csomagolásával törlöd ki...

Egyed csak az olvadt műanyagot ha ennyi eszed van.

2019. jún. 18. 15:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy kamu kérdés, nincs olyan hülye a világon aki ezt csinálná
2019. jún. 18. 15:59
 5/17 A kérdező kommentje:
Honnan kéne tudnom, hogy megolvad a műanyag? Más előrecsomagolt kaja is van műanyagban, de nem kell kicsomagolni.
2019. jún. 18. 16:24
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan. Hány éves vagy?
2019. jún. 18. 16:52
 7/17 Fantasya válasza:
87%

Emlékszem régen a volt anyósom szeretett volna készíteni rakott krumplit és ő mindig úgy csinálta hogy a tepsi tetejét behúzta alufóliával de mivel nem volt ilyen otthon ő azt gondolta hogy tökéletesen megteszi a csomagoló fólia is (Átlátszó műanyag) és ő azzal húzta be a tetejét

Majd simán berakta a sütőbe mikor kivette furcsállta hogy miért van égett műanyag íze és hogy hová tűnt a csomi fólia...

Ezzel csak annyit akartam hogy Nyugi vannak még bőven ilyen hülyék a világon!!! (Tegyem hozzá a lánya sem volt mester szakács... a rántott húsba beletört a fogam...)

2019. jún. 18. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
77%
Töröljétek már ezt a gyökérséget.
2019. jún. 18. 17:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondj még olyan műanyagba csomagolt kaját, amit nem kell kicsomagolni/kibontani, hogy elfogyaszd, hamár így szóvá tetted. Kíváncsi vagyok mire gondolsz.
2019. jún. 18. 17:53
 10/17 anonim ***** válasza:
40%
#9 Tide pods.
2019. jún. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!