Pizzát hány fokon és mennyi ideig szoktátok sütni?
Én mirelitnél sem értem, milyen sütő az, ami ilyen alacsony hőfokon elégeti a sajtot és a felvágottat?
Pizzát sokkal magasabb hőmérsékleten sütök, 150 fokot a szinte csak tojásfehérjehabos dolgaimra használok. A pizzát nem ilyen hőmérsékleten sütik, ebben elég biztos vagyok, még ha én magam nagyon ritkán is készítek pizzát.
Mirelit pizzát annyi fokon, amennyi rá van írva.
Ha saját készítésű pizza, akkor meg a 150 fok az nem sütés. Pizzát maximum hőmérsékleten (ami simán 250 fok felett van egy normális sütőnél) sütünk, előmelegített sütőben.
Nálunk a családban vastag és vékony tésztás pizza szokott készülni házilag. A vastag tésztást 180C° kb25-30percig sütöm.
A vékony tésztást A sütőbe teszem a tepsit( pizza kő hiánya miatt) majd a sütőt előmelegitett 220C°és a forró tepsire csúsztatom a tésztát max 6 perc kell neki ..
Lehet xar a sütőd.
Saját tésztás pizzát 200 C fokon szoktam sütni, kb. 12-15 percig. Eredmény: faxa tészta, átsült felvágott, nyúlósra olvadt sajt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!