Kb.3-4 hete vett, összeaszott fehérrépát érdemes-e beletenni az ételbe (csak az íze miatt) - vagy nem csak a nadvességtartalmát veszítette el?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 7. 08:40
1/6 anonim válasza:
Ha semmi baja nincs, akkor bele teheted. Én is bele szoktam rakni a levesbe.
2/6 A kérdező kommentje:
Kösz!!! - Szerinted is benne maradt az íz, csak a nedvességet veszítette el?
2019. ápr. 7. 09:26
3/6 anonim válasza:
Igen, csak kicsit összefonnyadt. Nehezebb hámozni, de az íze megmarad.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi!! Sztem nem fogom hámozni, hanem jó erősen lesuvickolom valamilyen kefével (pl. körömkefe). Van ám 2 db rendes fehérrépám is, csak, gondoltam, nem hagyom veszni.
2019. ápr. 7. 09:46
5/6 anonim válasza:
Ha csak aszott, az nem gond hiszen csak a nedvességtartalmát veszítette el. Áztassuk egy éjszakára hideg vízbe, és visszanyeri a ropogósságát!
A gond akkor van, ha rothadás, ill. penész nyomai fedezhetők fel rajta (érzékszervekkel megállapítható szinten).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!! - végül is nem tettem bele (eldobtam). De, legközelebb, ha ilyen lesz, a vízben áztatást megpróbálom.
2019. ápr. 8. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!