Pizzasütésnél a leragadás elkerulése végett a sütőformát érdemesebb kicsit liszttel megszórni vagy inkáb egy nagyon kevés olajjal lenne érdemes bekenni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 16:56
1/4 anonim válasza:
Egy hangyányi olajjal kell megkenni. Kicsit a tészta alja is lisztes, hiszen liszten nyújtod (hacsak nem dobálod)
és a túl sok liszt megéghet. Pláne kemencében. Úgyhogy olaj.
Pizzériákban is, ahol formában sütik, olajozzák kicsit a szélét. Ropogósabb is lesz az alja egy kis olajtól.
3/4 anonim válasza:
Az olasz ismerőseim olajozást javasoltak, és tényleg beválik. Mi régebben liszteztük, annak semmi haszna.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, olajozással tökéletes lett :)
2019. márc. 23. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!