Melyik sajt alkalmasabb a sajtos pogácsához?
Vettem egy fél karika sajtot, amit szendvicsre szántam eredetileg, de eléggé zsírszegény és emiatt nem annyira ideális erre a célra.
Sajtos pogácsához melyik a jobb, a száraz vagy a zsírosabb ?
Esetleg más-más jó bele a tésztába és más a tetejére reszelve ?
Te tudod, de én azért belinkelem a kételkedők kedvéért.
Jellemzőit érdemes elolvasni, az igazi trappista ilyen:
És megsúgom, kapható bármelyik áruházban ilyen is, persze megértem, hogy legtöbben azt árára néznek rá első sorban a választékból és nem a minőségre.
A 44%-os válaszoló inkább máshol élje ki magát, föleg, ha ilyen ostoba és csak veszekedni tud.
A kérdésre: a JÒ minöségü trappista is jó, meg minden egyéb minöségi sajt, ami nem zsírcsökkentett.
A zsírcsökkentett sajt nem igazán jó semmire, sokkal jobb (és egészségesebb) a normál zsírtartalmú sajtból enni kevesebbet, mint ezekböl, amik tele vannak különbözö ízfokozókkal, hogy a zsír hiányát kompenzálják.
Sütni meg mindenképpen a zsíros, száraz, jól reszelhetö sajtok alkalamabbak.
Teheted a tésztájába, abba úgyis kerül vaj, nem lesz zsírszegény és az íze benne lesz.
A tetejére olvadósabbat (zsírosabbat) tennék.
#5-öshöz: köszönöm a szakszerű tájékoztatást, most tudtam meg, micsoda ócska árut zabáltatott a nejem.
Amikor akció van, akkor a népek úgy veszik a nyolcszáz forintos trappista gurigát, mintha "ingyé vóna.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!