Sütőben, sütőzacskóban sütéskor kell-e a tepsibe zsiradék a sütőzacskó alá?
Figyelt kérdés
csirkecombok farrésszel2019. márc. 1. 14:18
1/8 anonim válasza:
Nem kell.Hiszen pont ez a lényegük.
2/8 anonim válasza:
Uristeen, inkább ne süss semmit ha ezt meg kellett kérdezned.:D
4/8 anonim válasza:
Alá NEM kell. :D
De BELE szoktam tenni kis vizet és némi olajat.
5/8 A kérdező kommentje:
Ne szóljatok le, már nem vagyok fiatal, és ffi vagyok...nem sokszor sütöttem életemben, de mostanában kénytelen vagyok...
2019. márc. 1. 16:11
6/8 anonim válasza:
Egyébként nem hülye a kérdés,mert én is szoktam combot sütni sütőzacskóban és ugye miután összekötöm a zacskó száját,megszurkálom villával a zacskót,hogy fel ne robbanjon a sok gőztől.Néha abból azért bugyog ki lé.Mert hiába nem tesz az ember a zacskóba zsiradékot,maga a hús is ereszt levet,meg én bele szoktam dobálni hagymát,paprikát,paradicsomot,az is.Szóval van benne lé bőven.Úgyhogy esetleg csak azért lehet érdemes alárakni valamit,ha nem akarsz később tepsit mosogatni semmiképp.
7/8 anonim válasza:
Jó, férfi bajtársaknak elfogadjuk hogy nem értenek hozzá :D semmi probléma haver
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!! - számomra már az is egy kicsit a csodával határos, hogy egy nylonzacskó félében húst sütök - és sem a sütőlapra/tepsire nem olvad rá, sem a húsra. Nagyon kiváló dolog. Jó, tudok a hőre lágyuló és..keményedő anyagokról - de akkor is egy kisebb csoda.(pl. 230 fokon bő fél óráig....)
2019. márc. 13. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!