Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Húsos káposzta behabarásakor...

Húsos káposzta behabarásakor ha a tejfölt kihagyom - a tovább eltarthatóság végett - úgy is jó lesz, ha csak loszttel habarom (sürítem) be?

Figyelt kérdés
Tejfölt majd teszek bele a konkrét kajáláskor,,, (?)
2019. febr. 17. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne habard, ne rántsd!

Ha soknak találod rajta a lét, főzz bele rizst, vagy gerslit (árpagyöngy).

De ha mindenáron ragaszkodsz a lisztes variációhoz, akkor a végén rántsd be és csak közvetlenül evéskor tegyél rá tejfölt!

2019. febr. 18. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:

nagyon köszi!!!

egyik felét behabartam (az hamar el fog fogyni - még akkor is, ha egyszemélyes a háztartásom).

Korábban nem szoktam így kétfelé venni, hanem azzal a szándékkal, hogy majd fogyasztáskor teszek bele tejfölt - hagytam ala nature. Aztán pedig, amikor ettem, mindig elfelejtettem tenni bele bármit (vagyis tejfölt), és úgy is "működött" a dolog - nyilván, nem véletlenül...vagyis finom minden rántás - habarás és egyéb nélkül is - mint ahogy Ti is javasoljátok.....

2019. febr. 18. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!