Carbonara spagettihez jó bátmilyen sajt, vagy muszáj parmezán?
Figyelt kérdés
2019. febr. 17. 20:13
11/12 anonim válasza:
Van a carbonara, amit csakis kemény sajtreszelékkel szokás megszórni. Van a sajtos tészta trappistával, ami szintén jó étel. Megpróbálhatod összeházasítani a kettőt, könnyen lehet, hogy ízleni is fog, de azt már nem feltétlenül carbonarának kellene hívni - különösen, ha esetleg olasz vendéged jön :-)
Hogy érthetőbb legyek: úgy tíz éve síelésen megkóstoltam Ausztriában az "ungarische Gulaschsuppe" (magyar gulyásleves) nevű ételt. Noha se nem magyar, se nem gulyásleves, mégis nagyon szeretem azóta is.
12/12 lufi7 válasza:
Nem megszórni kell, hanem bele kell keverni a sajtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!