Meg kell mosni a nyers, friss hust fagyasztoba teves elott vagy nem?
Figyelt kérdés
Ezen vitatkoztam valakivel,nem mondom az en velemenyemet mert nem vagyok biztos benne,kivancsi vagyok a valaszokra.2008. nov. 8. 14:07
1/7 anonim válasza:
Nem kell megmosni! Melegkonyhán van ismerősöm, soha nem mossák meg!
2/7 A kérdező kommentje:
Azt is szeretnem ha odairnatok hogy: mert...
2008. nov. 8. 14:30
3/7 anonim válasza:
Nem szabad megmosni, mert nem tudod gyorsan lefagyasztani (10-20 másodperc alatt) és így csak elszaporodnak a bacik!
Mikor kiveszed a fagyasztóból, kiengeded és mielőtt hozzálátnál a főzéshez, jó alaposan megmosod hideg vízben!
4/7 anonim válasza:
Azért nem kell megmosni, mert nincs jelentősége annak, hogy megmossák, vagy sem. És felhasználás előtt úgyis mossák.
Persze van kivétel, hogyha nagyobb bonás van, akkor igen, megszokták mosni.
5/7 anonim válasza:
A hús nem fagy meg pár másodperc alatt, pláne nem marad rajta több centis víz, hogy húzódna huzamosabb ideig a fagyása. Szerintem mindenkinek saját döntése. Nem tesz se jót, se rosszat, ha megmossa.
6/7 anonim válasza:
Pusztán azért mosom meg, mert sokszor tök undorító véres stb, szóval én megmosom, főleg mert pl. levesbe fagyosan bele tudom dobni és nem kell megvárni, amíg kienged.
7/7 anonim válasza:
Húst levesbe fagyosan SOHA nem szabad beletenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!