Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Meg kell mosni a nyers, friss...

Meg kell mosni a nyers, friss hust fagyasztoba teves elott vagy nem?

Figyelt kérdés
Ezen vitatkoztam valakivel,nem mondom az en velemenyemet mert nem vagyok biztos benne,kivancsi vagyok a valaszokra.
2008. nov. 8. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell megmosni! Melegkonyhán van ismerősöm, soha nem mossák meg!
2008. nov. 8. 14:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt is szeretnem ha odairnatok hogy: mert...
2008. nov. 8. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Nem szabad megmosni, mert nem tudod gyorsan lefagyasztani (10-20 másodperc alatt) és így csak elszaporodnak a bacik!

Mikor kiveszed a fagyasztóból, kiengeded és mielőtt hozzálátnál a főzéshez, jó alaposan megmosod hideg vízben!

2008. nov. 8. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kell megmosni, mert nincs jelentősége annak, hogy megmossák, vagy sem. És felhasználás előtt úgyis mossák.

Persze van kivétel, hogyha nagyobb bonás van, akkor igen, megszokták mosni.

2008. nov. 8. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
A hús nem fagy meg pár másodperc alatt, pláne nem marad rajta több centis víz, hogy húzódna huzamosabb ideig a fagyása. Szerintem mindenkinek saját döntése. Nem tesz se jót, se rosszat, ha megmossa.
2008. nov. 8. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
24%
Pusztán azért mosom meg, mert sokszor tök undorító véres stb, szóval én megmosom, főleg mert pl. levesbe fagyosan bele tudom dobni és nem kell megvárni, amíg kienged.
2010. jan. 29. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Húst levesbe fagyosan SOHA nem szabad beletenni!
2010. jan. 30. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!