Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Minden levesem főzelék lesz...

Csatrad kérdése:

Minden levesem főzelék lesz és minden főzelékem leves, másnál is gyakori ez?

Figyelt kérdés

2018. dec. 30. 03:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én mindent étkezési keményìtővel sűrìtek, a hivatalos verzió szerint azért, mert egészségesebb, de valójában azért, mert utálok rántást csinálni, általában túl sok lesz,és ráadásul leég. Habarás tejallergia miatt nem játszik.
2018. dec. 30. 13:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Ma már nem csinálok főzeléket, de otthon anno néha megkülönböztethetetlen volt a kettő, ha épp besűrűsödött a leves :D Nem baj az.

Nekem nagyon kell a rántás a levesbe, túl híg és ugyebár egészen más ízű lesz nélküle. Persze van, amelyik levesbe nem kell. Ma hagymalevest főztem, abba kell, így is érződött, hogy nem keményítős volt a rántás, hanem szezámos (ízre mindkettő jó, de a lisztestől mártásosabb, sokkal jobb), de fájó torokra megtette így is, igyekszem elkerülni a szénhidrátbombákat, ha lehet.

2018. dec. 30. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja és a főzelék sűrűségét is a vízmennyiséggel irányítom, a rántás kizárólag az íz és a tartalmasság miatt van. Igenis engem zavar, ha 42 kcalt viszek be egy tányér étellel, amivel dolgoztam egy csomót. Sokszor használunk lightos zöldségeket és különféle okokból kilószámra sem mindig ehetem.
2018. dec. 30. 23:04
 14/15 A kérdező kommentje:

A levesem azert lesz fozelek, mert suritett paradicsommal izesitem ami besuriti, es a teszta meg elszivja a levet, de nem birom ravenni magam, hogy kulon fozzek tesztat, se, hogy kimeres utan rakjam bele a suritett parat.

A fozeleket sokat azoktam fozni 1+ ora es felve az egestol mindig tul sok vizzel ontom fel a habarasnal meg keves tejfolt hasznalok, a tejfol doboz meretet hibaztatom 1 keves 2 sok :S

2018. dec. 31. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor megadtad a választ, mit erőlködünk itt :-D
2018. dec. 31. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!