Minden levesem főzelék lesz és minden főzelékem leves, másnál is gyakori ez?
Ma már nem csinálok főzeléket, de otthon anno néha megkülönböztethetetlen volt a kettő, ha épp besűrűsödött a leves :D Nem baj az.
Nekem nagyon kell a rántás a levesbe, túl híg és ugyebár egészen más ízű lesz nélküle. Persze van, amelyik levesbe nem kell. Ma hagymalevest főztem, abba kell, így is érződött, hogy nem keményítős volt a rántás, hanem szezámos (ízre mindkettő jó, de a lisztestől mártásosabb, sokkal jobb), de fájó torokra megtette így is, igyekszem elkerülni a szénhidrátbombákat, ha lehet.
A levesem azert lesz fozelek, mert suritett paradicsommal izesitem ami besuriti, es a teszta meg elszivja a levet, de nem birom ravenni magam, hogy kulon fozzek tesztat, se, hogy kimeres utan rakjam bele a suritett parat.
A fozeleket sokat azoktam fozni 1+ ora es felve az egestol mindig tul sok vizzel ontom fel a habarasnal meg keves tejfolt hasznalok, a tejfol doboz meretet hibaztatom 1 keves 2 sok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!