Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Készítettetek már ilyen...

Készítettetek már ilyen érlelt tojást?

Figyelt kérdés

[link]

Én most első próbálkozásra csak négy szemet csináltam, de műanyag éthordóban tettem el. Jó lesz úgy? Jól be van fedve a só-cukor-fűszer keverékkel.

2018. dec. 4. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jó lesz.

Ha úgy gondolod, hogy nem zár a doboz légmentesen, akkor tekerd át fóliával pluszban.

2018. dec. 4. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még csak nem is hallottam róla, megírod majd, hogy milyen lett?
2018. dec. 4. 14:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, megírom, én is nagyon kíváncsi vagyok. Én a só-cukor keverékhez rozmaringot, kakukkfüvet és kis reszelt citromhéjat tettem. A videóban valami mást is tettek bele, és turmixolták, de szerintem fölösleges első kísérletre. Belenyaltam, nagyon ütős ez a keverék, finom. Úgy tervezem Vasárnap fogok ránézni. Az a bajom, hogy nem tudom szépen szétválasztani a tojást, a négyből egy lett tökéletesen egyben. Azért a másik hármat is rádobtam a sóágyra, meglátjuk mi lesz.
2018. dec. 4. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Kavsamellel is csinálhatsz ilyet, az nagyon finom
2018. dec. 4. 21:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Hú, jól hangzik, pont most rendeltem házi kacsát. Rákeresek azt hogyan kell.
2018. dec. 4. 23:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Jelentem kész az első négy darab kísérleti példány. Nagyon jópofa, tényleg úgy megkeményedett, kicsit zselé szerű. Még be kéne tenni sütőbe kiszárítani, de most csinálok még egy adagot, és majd egyszerre. Megromlani nem fog, mert olyan sós mint a kárhozat. Ettől független finom a fűszerezések miatt. Most kevertem újat, de ebbe kakukkfű helyett gyömbért tettem, kíváncsi vagyok így milyen lesz. Hogy mire jó még én sem tudom, de nem sokba tart elkészíteni, és jó móka. A neten a fotókon sárgák de az enyém így érlelve szinte piros lett.
2018. dec. 9. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!